Project Redcap

El Punt de Trobada de la Ordre

Project: Redcap és una pàgina Web dedicada al joc de rol Ars Magica. El seu objectiu és oferir enllaços a tants recursos d'Ars Magica com sigui possible en tantes llengües com sigui possible. Aquesta pàgina en català de Project: Redcap la manté Xavier Requejo.

Donat el fet que Ars Magica es publica principalment en anglès, els enllaços a la pàgina oficial del joc i a d'altres recursos importants es poden trobar a la pàgina anglesa de Project: Redcap.

Project: Redcap només pot créixer amb l'ajuda de la seva comunitat. Si coneixes alguna pàgina relacionada amb Ars Magica que no es troba a la llista d'enllaços d'aquesta pàgina, si us plau, posa't en contacte amb nosaltres incloent l'enllaç a la pàgina Web en qüestió i una descripció curta dels seus continguts. Algunes persones també decideixen incloure una segona descripció en anglès dels continguts, però això és opcional.

Nova Loth
L´Aliança de Nova Loth, situada dins les màgiques i amagades terres de Gales. Zona salvatge a on impera el poder, la màgia, el domini,... Nova Loth està situada a Gales, en el Condat de Pembrokeshire i pertany al Tribunal de Stonehenge
Pàgina principal del Projecte Redcap
Enllaços a recursos en altres llengües

Incorporacions a Redcap

Els espais que desitgin adherir-se al Projecte Redcap han de fer el següent: Normalment actualitzo aquest lloc els caps de setmana, quan el trànsit a la xarxa és una mica més fluid.