Project Redcap

Mötesplatsen för Ordern

Project: Redcap är en webbplats ägnad åt rollspelet Ars Magica. Målet är att vara en länkplats till så många Ars Magica relaterade resurser som möjligt och på så många olika språk som möjligt. Detta är den svenska sidan för Project: Redcap som underhålls av Michael Geller.

Eftersom Ars Magica huvudsakligen är utgiven på engelska, så finns länkarna till den officella webbplatsen samt flera andra viktiga resurser under den engelska webbsidan i Project: Redcap.

Project: Redcap kan endast växa med hjälp av oss användare. Om du känner till en Ars Magica relaterad webbplats som inte finns med här, så skriv till oss, skicka med adressen och beskriv kort webbplatsens innehåll. Om du vill kan du även ge en kort beskrivning på engelska men det är frivilligt.

Covenant Länkar
Länkar till sidor om spelares olika sagor.
Övriga Länkar
Andra svenska länkar.
Project Redcap Första sidan
Länkar till resurser på andra språk.

Gå med i Project Redcap

Webbplatser som vill vara med i Project Redcap korslänkningsprogram behöver göra följande:

a.. Länka till Project Redcap http://www.redcap.org/ (eller http://www.redcap.org/Swedish/ för att länka direkt till denna sida) på förstasidan av deras webbplats eller länkarkiv.

b.. Sänd ett mejl till swedish@redcap.org med URL:en till er webbplats och på vilken sida den skall länkas in (vilken tribunal covenantet tillhör och/eller om den skall vara med på någon anna sida., t ex. Den Svenska!). Kom ihåg att underätta oss (skicka ett mejl till swedish@redcap.org) om din URL ändras. Det går bra att skriva på svenska eftersom vi har svenska medarbetare som hjälper till med översättningar och underhåll av de svenska sidorna.

c.. Beskriv kort webbplatsens innehåll. Om du vill kan du även ge en kort beskrivning på engelska men det är frivilligt..